Loading...

АДРЕСА

АДРЕСА

Промо Концепт ЕООД Софија,
Подружница Скопје

Мирослав Крлежа 54а, 1000, Скопје

ЕМБС: 7413203 | ЕДБ: 4080020588460

ТЕЛЕФОН

ТЕЛЕФОН

Телефон:  +389 2 3101 555
Факс:  +389 2 3221 560

Работно време
понеделник - петок: 09:00 - 17:00 часот

Е-ПОШТА

Е-пошта

info@promoconcept.com.mk

КОНТАКТ ФОРМА


За сите прашања и информации слободно контактирајте не. Нашите администратори ќе ви одговорат во следните 24 часа.